Националният селекционер Лотар Матеус е прокълнат - това се говори във футболните среди. Поредната връзка на германеца се разпадна, но този път не той, а жената до него му би шута.

След развода си с манекенката Лиляна, 50-годишният ни национален селекционер доказа многократно вкуса си към красивите жени. Германецът, почти веднага след като остана сам, обяви официално връзката си с друг модел - Ариадне, но чаровната кипърка го изтърпя едва 5 месеца и накрая реши да пусне Лотар на свобода.

„С него се разделихме в петък. Разбрах, че двамата имаме много различен поглед върху бъдещето и нямаше смисъл да сме заедно. Лотар е прекалено повърхностен за жена като мен", беше категорична Ариадне.

Германските медии тръбят, че причина за раздялата е шавливият характер на Матеус. Преди около 2 седмици той бе щракнат от папараци да прегръща и целува полската моделка Йоана Тучинска, която е на 27 години. След като медиите гръмнаха с новината, че той е заминал с новата си изгора за Дубай, 24-годишната студентка каза, че е шокирана. Но по-късно съобщи, че всичко е наред и засега остава с Лотар.

Това обаче не й попречи да го зареже и да каже, че той има много сериозен проблем с това да се задържи дълго време с една жена.

И докато някои колеги на селекционера коментират, че тежка прокоба тегне върху него, други намират по-простичко обяснение за всичко и то е  свръхсексуалност.